Boek

‘The Traveling Yoga Family’ is ons boek. Een boek waar we trots op zijn. Wij wonen sinds januari 2017 in Chili voor het televisieprogramma ‘Helemaal het einde’ (wekelijks >1.000.000 kijkers).

In dit boek vertellen wij wat onze belangrijkste inspiratiebronnen en gezinswaarden zijn, en hoe het is om zo lang en zo ver op reis te zijn. Is het mogelijk om ver van je vaderland een nieuw bestaan op te bouwen? En hoe ervaren de kinderen dat? Hoe moeilijk ook, het gezin Van Kooij laat zien dat in het nu zijn het beste perspectief biedt voor de toekomst.

‘The Traveling Yoga Family’ staat boordevol onze persoonlijke teksten, citaten van schrijvers die Linda en Jeroen hebben geïnspireerd, en ook yoga-oefeningen. Het boek is prachtig vormgegeven en de schitterende foto’s geven extra kleur aan de inspirerende teksten.

Wij, LINDA (45) en JEROEN (43) VAN KOOIJ vormen samen met hun kinderen Dean (14), Jana (11) en Inez (7) ‘The Traveling Yoga Family’. Linda is projectleider, Jeroen is organisatieadviseur en yogaleraar. Zij reisden in 2008, 2012 en 2015 met hun kinderen door Azië. De ervaringen op deze reizen hebben de familie gevormd en bijzonder hecht gemaakt. Sinds januari 2017 woont het gezin in Chili. Hier richtten ze een yogastudio op genaamd Al Fin Del Mundo. Hun gezamenlijke motto is: ‘Herinneringen voor later creëer je zelf in het nu’.

Klik hier om het boek te bestellen (zonder verzendkosten)

Ons boek is ook te bestellen via bol.com via deze link.

Download hier het inkijkexemplaar.