Een nieuw avontuur begint

Lieve mensen, de titel veranderd, niet voor niets. De afgelopen weken waren weer het bewijs dat hoewel we denken invloed te kunnen uitoefenen op ons leven je soms te maken krijg met situaties waar je mee hebt te dealen of je nu wilt of niet. Soms zijn dit grote veranderingen, soms kleine, soms zijn ze positief, soms negatief, soms een combinatie van die twee.

Je wenst dan dat ze niet op je pad waren gekomen, maar ze zijn er simpelweg. Je staat dan voor een keus. En iedere keer als je voor een keus staat en je ergens ja tegen zegt of wilt zeggen zeg je tegen heel veel dingen ook nee. En dat doet pijn. Je ademt, probeert rustig te blijven en te voelen, te luisteren naar je intuïtie. Je deelt met anderen, wat soms ook verwarrend kan zijn want dan zijn er weer al die meningen en waarheden van iedereen.

Je voelt je verward, verdrietig en je vergeet vaak de stilte op te zoeken en rustig te ademen. Maar dan neem je een besluit, een besluit samen met je gezin en dan is er een nieuwe situatie. Je hebt gekozen en op dat moment heb je te dealen met de positieve en negatieve gevolgen van de keuze, maar komt er ook weer ruimte om in het nu te komen naar voren te kijken. Terugkijken heeft geen zin meer, dromen wel als je maar bereid bent om die ook weer los te laten.

Het loslaten is begonnen, nog acht weken en dan start een ander nieuw avontuur in het boek genaamd leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.