Een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring!

Beste Mensen,

Het is maandag avond 29 januari. De laatste spullen zijn nu ook in ons nieuwe huisje en wij beginnen weer aan een nieuw hoofdstuk van ons Chili avontuur. Vanmiddag hadden jeroen en ik net er nog over hoe ontzettend intensief het afgelopen jaar is geweest, maar ook deze laatste drie en halve week nadat we weer terug zijn. Onze werkelijkheid hier is in drie en halve week echt compleet anders dan hoe wij deze eind vorig jaar achter lieten. Toen zaten we nog midden in een tv reality van opnamedagen, yogalessen, een gast en de voorbereidingen van de lancering van ons boek. Ons hoofd maakte overuren en de agenda was overvol. In Nederland was het druk, indrukwekkend, overweldigend, liefdevol en voelen we heel veel dankbaarheid voor de geweldige mensen om ons heen en de mooie ontmoetingen. Maar heftig was het ook!
Op 5 januari vliegen we terug naar Chili. We hadden 2018 al uitgestippeld met mooie plannen en nu moet het leven gewoon geleefd worden. Nu weer terug is alles anders, wij zijn zo uit de hectiek van het draaien van de laatste drie uitzendingen gestapt, maar hier is net natuurlijk door gegaan, afgerond, feestgevierd en afscheidgenomen. Hoe vreemd het ook mag klinken het is ook vreemd dat iedereen hier weg is. Dagelijks rijden we langs de rancho waar de crew verbleef en dagelijks kijken we nog snel of we een auto of iemand zien. Gewoon uit gewoonte! We hebben een mooie tijd met hen gehad, gelachen, gehuild, ruzie gemaakt, vele leuke gesprekken, kopjes thee gedronken en samen onvergetelijke herinneringen gecreëerd. 2017 een jaar lang op tv met ons gezin dat gaan we ons levenslang herinneren.
Jeroen en ik lachen naar elkaar en realiseren ons dat de beelden van jeroen zijn val ons ook nog jaren lang zullen achtervolgen. Over vijf jaar herinneren mensen waarschijnlijk weinig meer van de precieze inhoud van het programma maar wel dat we deelgenomen hebben en dat wij toch dat gezin waren van de yoga en van de watertank viel. Eigenlijk hebben we dat hele jaar tv niet bewust afgesloten. Niet het succes gevierd en niet bewust afscheid genomen. Dus hierbij alle trouwe volgers, alle azijnpissers (ja die ook!) familie Pos, familie Wijchen, crew, productie, vrienden en natuurlijk Pablo en Hernan, BEDANKT voor deze onvergetelijke en indrukwekkende ervaring.
Ook wij sluiten vandaag dit hoofdstuk af door te verhuizen naar Pichilemu downtown. Nu krijgen wij heel veel vragen over ons huis op La Sirena. Het klopt dat wij de mogelijkheid hadden om nog jaren op La Sirena te blijven wonen. Wij zagen daar echter geen toekomst mogelijkheden en hebben er dus zelf voor gekozen om ons huis te verkopen en La Sirena te verruilen voor Pichilemu.. Toen we hier aankwamen ging er vanalles mis. Ons huis ging niet door, verhuur van de yogastudio ging niet door, poes dood, hond weggelopen. Tel daar het afscheid nemen van familie en vrienden bij op en dan snap je dat het echt even een lastige periode was.
Inmiddels hebben een leuk nieuw huis. Eigenlijk twee appartementen die verbonden zijn door middel van een ruime serre. 1 huisje is ingericht als woonkamer, de ander als leefkeuken. Beiden appartementen hebben twee slaapkamers. De serre is ruim genoeg voor nog een zithoek en onze grote tafel uit La Sirena. Al onze meubels zijn mee, inclusief onze mooie keuken. We hebben een tuin rondom het huis die prachtig groen is. De trots van onze huurbazin. We hebben flink moeten klussen of liever gezegd moeten organiseren van haar verzamelde spullen, maar op dit moment is het huis leeg, schoon en ingericht met onze spullen en 3/4 van onze tuin opgeruimd. In een periode van 10 dagen ziet de wereld er dus wederom weer anders uit en hebben we nu weer een fijn thuis. De aankomende periode zullen we haar ook gaan helpen met het ordenen en organiseren van haar terrein en huis. Het is een geweldige vrouw, super lief mens, maar met haar 74 jaar is het grote perceel te veel voor haar geworden. Daarnaast verwacht ik ook een verzameldrang maar nu is ze super gemotiveerd om het op te ruimen en vind het heerlijk dat wij haar helpen.
Jeroen is weer gestart met het geven van zijn dagelijkse yogalessen en langzaamaan vinden zijn vaste klanten de weg weer terug. Nu de verhuizing een feit is kunnen wij ons ook weer meer gaan richten op promotie activiteiten. We voelen weer ruimte en rust om ons te richten op nieuwe avonturen. We willen heel graag gaan onderzoeken of het hebben van een youtube kanaal iets voor ons is. Daar zit een hele wereld achter van filmen, monteren, promotie, volgers en advertenties. Wederom een nieuwe wereld waar ik een jaar gelden niet eens aan gedacht zou hebben, maar die we nu heel bewust willen gaan onderzoeken.
We hebben twee kanalen geclaimd. Yoga, helemaal het einde! En the Traveling yoga family. De eerste puur over yoga, meditatie, op allerlei niveaus en voor iedereen. De tweede over ons als gezin, onze avonturen en misschien in de toekomst ook nog wel een verre reis. Een fietstocht van 7 maanden Azië staat al een paar jaar op ons lijstje. Wie weet gaan we die in 2019 waar maken.
Een ander doel is naast de kinderen gaan staan wat betreft hun scholing. Alle drie hebben ze een andere ondersteuningsvraag en daar willen wij ze graag in zien en erkennen. In het nu vraagt dat vooral om aandacht en tijd.
Natuurlijk is er ook tijd voor leuke dingen, weekendjes weg en leuke activiteiten. Gelukkig is er 1 ding niet veranderd en dat is de vriendschap met Pablo en Hernan. We zijn allebei even heel druk, maar we zien elkaar bijna dagelijks en ook dit jaar gaan we veel leuke dingen doen. Via YouTube the traveling yoga family zullen ook zij te volgen zijn.
Volgens mij heb ik nu de meest gestelde vragen beantwoord. Heb je nog meer vragen dan laat het ons weten, wie weet beantwoorden wij jou vraag wel in ons volgende blog of volg.
Namaste Linda
Van ons boek The Traveling Yoga Family zijn er meer dan 5000 exemplaren in 1 maand verkocht. Bestel het boek eenvoudig voor jezelf of als cadeau via:
http://www.boekenwereld.com/yogafamily4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.