Nog vier nachten

Lieve mensen,

Nog vier nachten en dan start een geheel nieuw hoofdstuk in ons leven. Een hoofdstuk waarvan we de impact niet kunnen voorspellen ook niet weten waar het naar toe leidt. Er is een droom, een eigen yogaretreat, maar ik heb ook geleerd dat de weg erna toe soms gepaard gaat met allerlei hobbels en uitdagingen. Wat ik wel weet is dat ik samen met mijn gezin en nu ook PiP onze hond ga genieten van een leven in eenvoud, dicht bij de natuur, in het nu, vanuit rust en verbinding met elkaar en wil voorleven dat tijd samen, samen avonturen beleven , aandacht voor elkaar, elkaar liefdevol aanraken erg belangrijk is en er soms in alle hectiek van de dag gewoon bij inschiet. Dat we opgeslokt worden door werk, verplichtingen en nemen eigenlijk niet de rust en vooral de tijd om elkaar te ontmoeten, te voelen waar de behoefte ligt, elkaar te ontmoeten in een gesprek.

Ik heb ervaren uit onze vorige reizen hoe fijn het is om elkaar aan te voelen, je te laten leiden door je hart en je intuïtie en ik heb ook ervaren dat dat hier soms in onze eigen gecreëerde hectische wereld erg lastig kan zijn.

Maar deze nieuwe reis gaat ook gepaard met een enorm gevoel van leegte. Soms zelfs van een schuldgevoel. De afgelopen weken hebben wij leidzaam en machteloos moeten toezien hoe verwoestend kanker kan zijn en dat in een tijdsbestek van 10 weken een dierbare afscheid moet nemen van het leven op veel te jonge leeftijd.

Het gemis is enorm familie, vrienden, mijn ouders, mijn broer. Maar ik weet diep van binnen dat liefde universeel is en dat met de hedendaagse digitale technieken ver weg ook weer heel dicht bij is. Mam, pap, Michael en uiteraard Floor en iris. Ik hou jullie. Ik ben fysieke straks ver weg maar in mijn hart enorm dicht bij.

Namaste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.